Hoppa till sidans innehåll

Orientering


Orientering är en stor verksamheten i Lidköpings VSK. Vi har en aktiv ungdomsverksamhet med SOL-skolan, samarbete med skolorna i Lidköping, ungdomsträningar och motionsorientering/naturpass för alla som vill motionera i skogen.

Vi välkomnar nybörjare, både ungdomar och vuxna till att vara med oss och trivas, umgås, träna och tävla tillsammans. Information till nya orienterare.

På tapeten just nu:

Orienteringsaktiviteter under vintern Läs här

Gympa på onsdagar! Gymnastik med cirkelträning där alla kan arbeta i sin takt i ca 1 timme, därefter blir det innebandy för de som vill. Från 8 år och uppåt, allså nästan alla kan vara med. Tid: kl 18-20. Plats Råda skolas gymnastiksal. Nästa gympa 16 januari.

Skaraborg by night börjar. Kul nattorientering med gemensam start. Här finns hela programmet och mer information. Nästa gång 7 februari Istrum

OBS! Vinterträning lördag 23 februari flyttad till söndag 24 februari!

Vårens orienteringsträningar börjar 13 mars.

Tibrotrippeln
Sista helgen i mars, 29-31, arrangerar Tibro tävlingar. Lite av hemmapremiär för oss orienterare.
Fredag kväll erbjuds nattorientering och detta följs av två tävlingsdagar i fin terräng utanför Tibro. Vi ser detta som ett roligt tillfälle att boka ett gemensamt boende och umgås tillsammans.
Boende kommer att vara ett par mil från tävlingsplatsen, i Hjobygdens klubbstuga. Fin stuga där vi sover på luftmadrass eller liggunderlag. För att kunna planera resa och aktiviteter undersöker vi intresset för att medverka. Stanna en natt eller två? Vara med och planera?

Anmäl dig till nyhetsbrevet via Veckobrev i menyn. Veckobrevet går ut varje fredag.

.

Uppdaterad: 12 SEP 2018 21:43 Skribent: Karin Johansson

Välkommen till Rådåsgården

Rådåsgården

Banner_rund

Klubbens huvudsponsorer:

 Bahco Cup

                                     Destination Läckö-Kinnekulle

Postadress:
Lidköpings VSK - Orientering
Rådåsgården Råda
53196 Lidköping

Kontakt:
Tel: 051014324
E-post: This is a mailto link

Se all info