Hoppa till sidans innehåll

Orientering


Orientering är en stor verksamheten i Lidköpings VSK. Vi har en aktiv ungdomsverksamhet med SOL-skolan, samarbete med skolorna i Lidköping, ungdomsträningar och motionsorientering/naturpass för alla som vill motionera i skogen.

Vi välkomnar nybörjare, både ungdomar och vuxna till att vara med oss och trivas, umgås, träna och tävla tillsammans. Information till nya orienterare.

På tapeten just nu:

Orienteringsaktiviteter under vintern Läs här

Gympa på onsdagar! Gymnastik med cirkelträning där alla kan arbeta i sin takt i ca 1 timme, därefter blir det innebandy för de som vill. Från 8 år och uppåt, allså nästan alla kan vara med. Tid: kl 18-20. Plats Råda skolas gymnastiksal. Gympan börjar 14 november.

Onsdag 12 december ingen gympa

Skaraborg by night börjar. Kul nattorientering med gemensam start. Här finns hela programmet och mer information. Nästa gång 20 december IF Hagen

Söndag 9 december löpträning+fikaträff Rådåsgården. Träningen kommer först bestå av en löpdel och sedan en styrke/rörlighetsdel i totalt 1h 15min.  Vi startar 15:00. Dusch och ev bastu. Efter har vi orienteringsinspirerad frågesport med hjälp av Kahoot. Medtag mobiltelefon om möjligt. Vi hämtar pizza efter träningen som vi kan äta efter duschen

Vårens orienteringsträningar börjar 13 mars.

Anmäl dig till nyhetsbrevet via Veckobrev i menyn. Veckobrevet går ut varje fredag.

.

Uppdaterad: 12 SEP 2018 21:43 Skribent: Karin Johansson

Välkommen till Rådåsgården

Rådåsgården

Banner_rund

Klubbens huvudsponsorer:

 Bahco Cup

                                     Destination Läckö-Kinnekulle

Postadress:
Lidköpings VSK - Orientering
Rådåsgården Råda
53196 Lidköping

Kontakt:
Tel: 0510-14324
E-post: This is a mailto link

Se all info