Klubbkläder

Beställning av klubbkläder sker vi speciella tillfällen. Tillfällen annonseras på hemsidan en tid innan.
Vi har lite kläder i lager som går att köpa på måndagskvällar samt de tider som kansliet är öppet.

Du loggar in på http://www.teamorder.se och gör din beställning och betalar direkt till firman.

Logga in med:

användarnamn: Lidkopings

lösen: lidko127

Frågor ang. klädbeställning och kläderna:

Kristian Lund, This is a mailto link, 0733-399366

Regler för beställning:

-          Du måste vara medlem i Lidköpings VSK.

-          Om du beställer kläder till andra familjemedlemmar så måste dessa också

vara medlemmar alt. att Ni har ett familjemedlemskap.

-          Om du är osäker på om du betalat din medlemsavgift så kan du kontakta

kansliet på mail This is a mailto link.

Kläderna är rabatterade från klubben. Vi förväntar oss därför att ni som köper kläder på något sätt kan bidra till klubbens verksamhet. T.ex. att hjälpa när vi arrangerar tävlingar, träningar, skjutsa våra ungdomar till tävlingar eller ta hand om låsning av Rådåsgården någon vecka.

Förutom Löpar/OL-tröja, Overall, Skiddräkt, Mössa och Väst så kommer det denna gång dessutom finnas lite tjockare överdragskläder. Missa inte detta tillfälle att beställa kläder.

Uppdaterad: 2017-12-04 20:49
Skribent: Jesper Liderud