Skydd för personuppgifter

Förbättrat skydd för din personliga integritet

Lidköpings Vintersportklubb informerar dig om GDPR (General Data Protection Regulation) som gäller sedan den 25 maj 2018. GDPR är en ny lag som gäller i Sverige och resten av EU. Lagen skall skydda dig och dina personuppgifter på ett bättre sätt. Med personuppgifter avses varje upplysning kring en identifierad fysisk person. Även bilder omfattas av GDPR.

Om du har lämnat dina personuppgifter till Lidköpings vintersportklubb hanterar vi sedan den 25 maj 2018 dessa uppgifter i enlighet med GDPR.

GDPR innebär bland annat att du har rätt att få veta vad dina personuppgifter skall användas till. Du har också̊ rätt att få veta vilka personuppgifter vi har om dig i vårt register, att felaktiga uppgifter korrigeras och att du kan begära att uppgifter tas bort.

Lidköpings Vintersportklubb använder dina personuppgifter till att administrera ditt medlemskap och sända information till dig.

Du behöver inte göra något. GDPR är en lag och omfattar dig och dina personuppgifter automatiskt.

Uppdaterad: 07 DEC 2018 20:40 Skribent: Anna-Lena Svensson

Välkommen till Rådåsgården