Hoppa till sidans innehåll

SOL-skolan 2012


Sol-skolan 2012

Nu är sol-skolan slut för i år, men vi kommer tillbaka nästa år igen och då hoppas vi att det kan bli ännu bättre.
Även om det var ”lite” fuktigt första dagen var deltagarna positiva och glada, lite vatten gör ju ingenting och det kunde bara bli bättre. På tisdag och onsdag hade vi stålande solsken och runt 20 grader och deltagarna var ännu mer positiva, under tisdagen hade halva gruppen mossfotboll och de kom tillbaka leriga och mysiga och det samma för den andra halvan på onsdagen.
På onsdags kväll fick deltagarna springa en äventyrsbana där de fick ett uppdrag som skulle lösas, ”Befria prinsessan av Rådåsgården”. På vägen fick de bland annat möta Spiderman, smaka på de förgiftade äpplena och hjälpa Jane att hitta Tarzan, och allt detta lede till att de kunde befria prinsessan. 
På natten mellan onsdag och torsdag hade vi det trångt och mysigt i Råsåsgården där halva gruppen sov nere och andra halvan uppe, de vaknade upp till en morgon med strålande solsken och det var tävling på programmet. Deltagarna var väldigt förväntansfulla men också väldigt pirriga.
När alla deltagare hade gått i mål var det bara diplom- och tröjutdelning kvar och sen var tyvärr sol-skolan slut för i år.
Vi tackar för fyra riktigt bra dagar med underbara deltagare och fantastiska ledare. Vi hoppas på lika bra uppslutning nästa år och att vi ses igen.

Skriven av: Alice Hägnander 2012-06-29

Uppdaterad: 29 APR 2013 15:58 Skribent: Alice Hägnander

Välkommen till Rådåsgården

Rådåsgården

Banner_rund

Klubbens huvudsponsorer:

 Bahco Cup

 

Destination Läckö-Kinnekulle

 

Postadress:
Lidköpings VSK - Orientering
Rådåsgården Råda
53196 Lidköping

Kontakt:
Tel: 051014324
E-post: kansli@lidkopings-vs...

Se all info