Hoppa till sidans innehåll
Foto: GöteborgsVarvet GöetborgsVarvet logo

Upplagt för snabba tider i Lidköping

29 NOV 2015 16:43
Ytterligare ett steg har tagits i samarbetet mellan Lidköpings VSK och GöteborgsVarvet, denna gång med Seedningslopp inför GöteborgsVarvet 2017.
  • Skapad: 29 NOV 2015 16:43

Sedan tidigare så har Lidköpings VSK och GöteborgsVarvet ett samarbete i arrangemang av GöteborgsVarvets Löparkvällar, nu utökas samarbetet med ett seedningslopp inför 2017-års GöteborgsVarv.

Den 28/8 kommer Lidköpings VSK att vara arrangör för seedningsloppet som mäter 10 km och är seedningsgrundande för "Varvet" 2017. Ett bra sätt att förbättra sin startposition är just genom GöteborgsVarvets Seedningslopp som arrnageras på en rad olika orter runt om i sverige.

Lidköping får sitt första seedningslopp  och det kommer springas i en två-varvsbana (2x 5 km) med start och mål utanför Sparbanken Lidköpings Arena. Banan är flack och snabbsprungen så det finns mycket goda förutsättningar till bra seedningstider för alla löpare. 

Bansträckningen kommer att ha start och mål vid Arenan och gå via cykelvägar i Ågårdsområdet via Lidan upp mot Terassen och där över bron och tillbaka på motstånde sida av Älven tillbaka mot bron vid Arenan. 

 

Vill du anmäla dig till Seedningsloppet i Lidköping och förbättra din startposition för Varvet 2017 så hittar du all information här: GöteborgsVarvets Seedningslopp Lidköping

Skribent: Thomas Svanström

Välkommen till Rådåsgården

Rådåsgården

Banner_rund

Klubbens huvudsponsorer:

 Bahco Cup

 

Destination Läckö-Kinnekulle

 

Postadress:
Lidköpings VSK - Orientering
Rådåsgården Råda
53196 Lidköping

Kontakt:
Tel: 051014324
E-post: This is a mailto link

Se all info