Hoppa till sidans innehåll

Orientering


Orientering är en stor verksamhet i Lidköpings VSK. Vi har en aktiv ungdomsverksamhet med SOL-skolan, samarbete med skolorna i Lidköping, ungdomsträningar och motionsorientering/naturpass för alla som vill motionera i skogen.

Vi välkomnar nybörjare, både ungdomar och vuxna till att vara med oss och trivas, umgås, träna och tävla tillsammans. Information till nya orienterare.

På tapeten just nu:

Med anledning av de nya rekommendationerna från Folkhälsomyndigheten ändrar vi i vårt program. Respektera och hjälp varandra i dessa tuffa tider vi har nu i samhället, där Lidköpings VSK och dess medlemmar ska vara viktiga förebilder.

Fortsätt orientera i vinter

Nu på söndag, 24 januari, ”damma av” orienteringsskorna och kom och träna lite orientering i Ågårdsskogen! I skog och på stig, kontrollplockning för gul nivå och uppåt – för grön/vit nivå finns en kortare bana. Start mellan 10 och 11. Snabb och kort genomgång allt eftersom ni kommer till starten, sedan är det bara att direkt ge sig ut i skogen och söka lite skärmar, när du kommer tillbaka prickar du av dig och åker direkt hem och duschar. Parkera på Ågårdsparkeringen och vi håller till på elspåret bakom alla byggnader (”där vi brukar vara”).  

Prisutdelning utan prisutdelningsfest - har du något pris att hämta?

Julpasset,ett antal kontroller (reflexer) finns utsatta i Dalängsskogen från nu till 10 jan. Läs mer här

Vilse i tomteluvan! Vem gör det juligaste GPS-spåret i Ågårdskogen?Fem bidrag har laddats upp och kan ses på Livelox  https://www.livelox.com/Events/Show/57219/Vilse-i-tomteluvan

POL - pensionärsorienteringen har vinteruppehåll

Anmäl dig till nyhetsbrevet via Veckobrev i menyn. Veckobrevet går ut varje fredag.

.

Uppdaterad: 12 SEP 2018 21:43 Skribent: Karin Johansson

Välkommen till Rådåsgården

Rådåsgården

Banner_rund

Klubbens huvudsponsorer:

 Bahco Cup

 

Destination Läckö-Kinnekulle

 

Postadress:
Lidköpings VSK - Orientering
Rådåsgården Råda
53196 Lidköping

Kontakt:
Tel: 051014324
E-post: This is a mailto link

Se all info