Hoppa till sidans innehåll

Föreningen


Vi är en av Lidköpings aktiva idrottsföreningar, bildad redan 1931. Vår huvudsakliga idrotter är orientering, skidåkning och löpning. Naturen är vår idrottsarena. Arenan finns överallt, så vi kan närsomhelst och varsomhelst utöva vår sport -vilket vi också gör!

Hur fungerar klubben?

Som medlem i Lidköpings VSK har du automatiskt tillgång till allt vad det innebär! Ett axplock av de möjligheter vi erbjuder beskrivs nedan:

Föreningen består av en styrelse, ett antal kommittéer, ett kansli och massor av glada medlemmar!

  • Kansliet är bemannat mellan kl 09 och 13 av vår kanslist Inger. Telefonsamtal (0510-14324) och mail (This is a mailto link) besvaras snart som möjligt av henne eller styrelsen. Under styrelse hittar du kontaktuppgifter om du vill nå dem.
  • Ulf sköter huset och trädgården.
  • Tävla! Är viktigt. Anmälningsförfarandet sker genom den centrala databasen, du når den enkelt via vår hemsida, för erhållande av inloggningsuppgifter kontakta föreningen per mail.
  • Träna! Är ännu viktigare. Klubben arrangerar gemensama träningar för alla åldrar, för aktuellt veckoschema hänvisar vi till hemsidan eller veckomailet.
  • Rådåsgården! Vår fina klubbstuga är öppen för dig som medlem, men även för allmänheten, måndag-torsdag 7-21, fredag, lördag, söndag 7-18. Tillgång till omklädning, dusch, bastu(enligt separat schema).
  • Gemensamma avresor till träningar och tävlingar är att föredra, vi har Rådåsgården som utgångspunkt för träningar, vid avresa till tävlingar träffas vi vid Ågårdens Vårdcentral. För aktuella avresetider se hemsidan. Vi har också ett veckobrevsutskick, du registrerar dig här.
  • Arrangemang Lidköpings VSK har ett digert arrangemangsschema, Återkommande är Vårtävlingen i orientering, Rådalunken i terränglöpning, Bahco Cup för ungdomar samt en mängd mindre arrangemang både för unga och äldre, motionärer och elit! Välkommen att delta.
  • Avgifter är en viktig fråga. Som medlem betalar klubben en del av dina startavgifter och i vissa fall även resor och utlägg. För ungdomar betalar klubben merparten. Här finns mer information.
  • Den sociala delen är viktigt i föreningen. Därför har vi en policy hur uppträder mot varandra, här läser du den.
Uppdaterad: 05 DEC 2017 21:25 Skribent: Jesper Liderud

Välkommen till Rådåsgården

Rådåsgården

Banner_rund

Klubbens huvudsponsorer:

 Bahco Cup

 

Destination Läckö-Kinnekulle

 

Postadress:
Lidköpings VSK - Orientering
Rådåsgården Råda
53196 Lidköping

Kontakt:
Tel: 051014324
E-post: kansli@lidkopings-vs...

Se all info