Rådåsgården

OBS! Under rådande omständigheter är omklädningsrummen låsta tillsvidare, varken dusch eller bastu är tillgängliga. Entrén är öppen så man kan nyttja toaletterna enligt öppetider nedan.

Rådåsgården, Lidköpings VSK

Rådåsgården! Vår fina klubbstuga är öppen för dig som medlem, men även för allmänheten. Tillgång till omklädningsrum, toaletter, dusch och bastu finns.

måndag - torsdag  7 - 21
fredag - söndag     7 - 18

Bastutider

måndag - torsdag  16 - 21
fredag - söndag     10 - 18

För att bastun skall starta på dessa tider krävs att man trycker på timern som sitter på väggen mot duschrummet. Bastun är aktiv i 90 minuter därfter kan man förlänga tiden med ett nytt tryck på knappen.

Bastun hålls stängd mellan 10e juni och 20e Augusti

Hitta hit: Koordinater: N 58° 29.871, E 13° 05.379

Kollektivtrafik: Västtrafik Buss 1 går från Lidköpings Resecentrum till Råda Kyrka, tar ca 13 min, se tider på vasttrafik.se. Från hållplatsen är det 70 meter till Rådåsgården.

Uppdaterad: 03 JAN 2021 18:14 Skribent: Mikael Mellegård

Välkommen till Rådåsgården