Hoppa till sidans innehåll

Onsdagsdistans


På onsdagar samlas vi kl 18:00 för distanslöpning vid Sparbanken Lidköping Arena.

Vill du ha sällskap av glada löpare på din löprunda så ses vi på onsdagar!
Vi träffas vid publikingången till Sparbanken Lidköping Arena. Är det A-lagsmatch för herrlaget så samlas vi vid Isstadion istället, arena sidan. Vi väljer en kombination av asfalt och elljusspår eller enbart asfalt, beroende på snö eller önskemål.

Vi springer i ett lugnt och jämt tempo, inte fortare än att vi kan prata med varandra under löpturen. Det blir en trevlig stund där vi inte tittar på klockan utan njuter av passet och av sällskapet. Vi ser till att alla har en löparkompis, så ingen springer ensam. Distanslöpning tränar både kondition och uthållighet och är ett utmärkt komplement till måndagarnas intervallträning.

Löpare under distanslöpning

Vi delar in oss i olika grupper utifrån deltagarnas önskemål om distans och tempo. De flesta springer mellan 9-17 km men det går utmärkt att korta av eller förlänga rundan. Vi tar oss genom Majåkers-/Lidåkerspåret, Ågårdsspåret och/eller Stenports-/Dalängspåret eller springer utmed Lidan och Strandpromenaden eller via Råda ut mot Tofta. Sedan vänder vi tillbaka till Arenan igen.

Sommartid kan onsdagslöpningen komma att flyttas till Råda. Vi samlas då vid Rådåsgården och det blir träning på spåren med samma  möjligheter till olika tempo och distanser. Under några sommarveckor kör vi så kallade upplevelselöningar i natursköna omgivningar. Då utgår vi från olika platser i och omkring Lidköping. Här är upplevelsen och naturen det viktigaste.

Ingen föranmälan - det är bara att komma. Själva träningen är avgiftsfri men det är bra om du blir medlem i Lidköpings VSK.

Uppdaterad: 15 MAR 2020 15:03 Skribent: Erika Andrén

Välkommen till Rådåsgården

Rådåsgården

Banner_rund

Klubbens huvudsponsorer:

 Bahco Cup

 

Destination Läckö-Kinnekulle

 

Postadress:
Lidköpings VSK - Orientering
Rådåsgården Råda
53196 Lidköping

Kontakt:
Tel: 051014324
E-post: kansli@lidkopings-vs...

Se all info