Hemsidor i Idrottonline stängs ner 2022-12-31. Läs mer
Hoppa till sidans innehåll

Lördagstrail


Lördagstrailen är ett fantastiskt sätt att starta helgen på! 
Lördag morgon 9.00 vid Rådåsgården är det trail eller terränglöpning. Vi springer en slinga i skogen som kallas Rekonden Trail. Hela slingan är ungefär 12 km men det går utmärkt att korta av den på flera ställen så rundan blir 6, 8 eller 10 km. Det blir ett långt led av löpare i skogen när vi startar och sedan mindre grupper där varje grupp håller sitt eget tempo. Det viktiga är att ingen ska behöva springa ensam.

Glada löpare ute i naturen

Vi får under rundan hoppa över vindfällda trädstammar, följa smala stigar och ta oss över diken och vattendrag. Löprundan blir både omväxlande och rolig. Vi mår bra av naturen och av luften. Trail är dessutom ett mycket bra komplement till övrig löpträning. Underlaget är skonsamt samtidigt som det på ett naturligt sätt utvecklar både balans och löpstyrka. Muskler som inte aktiveras i exempelvis asfaltslöpning kommer nu att få jobba lite extra. 

Ingen föranmälan - det är bara att komma. Själva träningen är avgiftsfri men det är bra om du blir medlem i Lidköpings VSK.

Vissa lördagar har vi trailguidning för dig som är nyfiken på traillöpning eller som behöver hjälp att hitta i skogen. Då anpassar vi tempot så att alla orkar springa med.

Här hittar du satellitbild och karta i pdf över Rekonden trail

Uppdaterad: 15 MAR 2020 15:40 Skribent: Erika Andrén

Välkommen till Rådåsgården

Rådåsgården

imagetw51.png

Klubbens huvudsponsorer:

 Bahco Cup

 

Destination Läckö-Kinnekulle

 

Postadress:
Lidköpings VSK - Orientering
Rådåsgården Råda
53196 Lidköping

Kontakt:
Tel: 051014324
E-post: kansli@lidkopings-vs...

Se all info